Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

Όλοι στο Ναό έχουν για Θεό τον Δικέφαλο.!

Στις κορύφωση τους τα έργα στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην "Αγιά Σοφιά" νέες κερκίδες τοποθετούνται καθημερινά, ορθώνεται ο νοτιοδυτικός πυλώνας εργασίες και μπροστα στην κεντρική πύλη του εργοταξίου στην παλιά σκεπαστη. Καθημερινη ενημέρωση με πλάνα και φωτογραφίες στο site μας aekidea-istoria.com και στο κανάλι μας στο YouTube aek idea-istoria που ανεβαίνουν τα βίντεο από τις εργασίες από τα ιερά χώματα στη Νεα Φιλαδέλφεια όπου χτιζεται το μεγάλο όνειρο όλων των Αεκτζηδων την "Αγιά Σοφιά"!
Σημαντικά τα σημερινά παιχνίδια τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ .Στις 17 00 ο αγώνας ΑΕΚ - Προμηθέας με αρκετές απουσίες η Βασίλισσα αλλα με πολύ κόσμο σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα μετα και την κατάκτηση του Διηπειρωτικου Κυπέλλου . Στις 19 30 ο αγώνας Άρης - ΑΕΚ με απόντες τους Τσιγκρινσκι και Κριστισιτς η ένωση θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.
Πρωτοσελιδα εφημερίδων / Front page Newspapers / Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ https://www.zougla.gr/newspapers / the rest of pages you can read them here https://www.zougla.gr/newspapers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου